DAEHAN Sportkamp krokus 2023Ons Taekwondo DAEHAN sportkamp tijdens de krokusvakantie was een groot succes. Jeugdleden van 5 tot 15 jaar hebben een fantastische week gehad en leuke ervaringen opgedaan! Ze genoten van een boordevol en leerrijk programma en werden de hele week begeleid en getraind door onze eigen lesgevers.

We trainden alle facetten van taekwondo zoals Kyorugi (sparring), Poomsae (stijlvormen) en hoshinsul (zelfverdediging). 

Daarnaast waren er elke dag zeer leuke, boeiende binnen en buitenactiviteiten, wedstrijdjes. Onze taekwondo meesters hebben op de laatste dag zelfs pannekoeken gemaakt voor de leerlingen!

Hapkido Black Belt Training BelgiumDe eerste Hapkido Yudanja training van 2023 ging door op zaterdag 14 januari. Deze maandelijkse trainingen zijn speciaal voor zwarte gordels en trainers. De technieken met korte stok (Dan Bong) werden onderwezen door Jan Meybosch, Benelux instructeur voor de International Hapkido Federation, gevestigd in Zuid-Korea. Er waren deelnemers uit Frankrijk, Nederland en België aanwezig.

Happy New Year Taekwondo DaehanVoor al onze leden en hun familie een gelukkig en gezond 2023 gewenst! We starten het nieuwe jaar alvast met onze vernieuwde website voor te stellen. Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan de digitalisering van ons ledenplatform. Alle leden beschikken nu over een app om in te loggen op hun persoonlijke account. Hieraan is nu ook de nieuwe website gekoppeld. Veel leesplezier en we kijken ernaar uit om jullie terug te zien op les in 2023!

 

Taekwondo Danexamen DAEHAN 26/11/2022Op zaterdag 26 november ging het danexamen taekwondo door voor 1ste en 2de dan zwarte gordel. De examens werden afgenomen door kwanjangnim (grootmeester) Jan Meybosch, erkend examinator voor Kukkiwon, World Taekwondo headquarters, gevestigd in Zuid-Korea. De volgende personen zijn met succes geslaagd en zullen een internationaal erkend diploma ontvangen van Kukkiwon:

  • 1ste dan: Filip Mac, Denis Ismail, Zoran Leclerq, Verelst Menno
  • 2de Poom (2de dan -15 jaar): Ryan Freund, Ali Oubay
  • 2de Dan: Yiannis Gkougkoumis

Alle geslaagden van harte gefeliciteerd!

Van links naar rechts op de foto: Ryan Freund 2de poom, Menno Verelst 1ste dan, Yiannis Gkougkoumis 2de dan, Filip Mac 1ste dan, Kwanjangnim (grootmeester en examinator) Jan Meybosch 8ste dan, Denis Ismail 1ste dan, Zoran Leclerq 1ste dan.

In de maanden oktober en november 2022 gingen de taekwondo en hapkido examens door voor jeugdleden en volwassenen. In totaal legden 172 leerlingen met succes examen af. Iedereen van harte proficiat gewenst en dank aan de juryleden om alles in goede banen te leiden.

Sportkampen Taekwondo 2023

Sportkampen Taekwondo DAEHAN 2023

Kalender

© website powered by Twizzit.com