Over Daehan vzw

Taekwondo Daehan Antwerpen

Taekwondo-en hapkido school DAEHAN werd opgericht op 5 mei 1991 door Meybosch jan en Pack Seulya. Heden telt daehan vzw ongeveer 250 actieve leden. Vele leerlingen hebben ondertussen de begeerde zwarte gordel behaald en onze club telt tientallen kampioenen op nationaal en internationaal niveau, zowel in taekwondo als hapkido.

Daehan vzw beschikt over een fulltime professionele meester, Kwanjangnim Jan Meybosch (8ste dan taekwondo, 7de dan hapkido, 5de dan hankido en hankumdo). Daarnaast zijn er gediplomeerde trainers die de groepen begeleiden. 

Onthaal DaehanDaehan vzw beschikt over een eigen ingerichte dojang met speciale taekwondo matten, bokszakken, tientallen trapkussen, enz. 

Je kan bij ons terecht voor wedstrijdtraining op nationaal en internationaal niveau. Ook mensen die interesse hebben in de traditionele krijgskunst en recreatief willen trainen, vinden hun gading bij ons. 

We fungeren ook als Benelux hoofdkwartier voor de International Hapkido Federation in Korea en er wordt zeer nauw samengewerkt met grootmeesters en federaties in Korea.