144 leden behalen hogere graad in taekwondo of hapkido

In de maand mei mei gingen de taekwondo en hapkido keupexamens door voor zowel jeugdleden als volwassenen. In totaal legden 144 leerlingen met succes hun test af en behaalden ze hun hogere graad. Elke kandidaat werd apart geëvalueerd op de verschillende onderdelen. De examens werden afgenomen door instructeurs van Taekwondo - Hapkido DAEHAN die jaren ervaring hebben: Dzhan Ismail 3de dan, Ibrahim Ahadouch 3de dan, Nuri Meybosch 4de dan, Maru Meybosch 5de Dan en Jan Meybosch 8ste dan. Pack Seulya (Heymi) stond in voor de organisatie, de planning en contact met de leden en ouders.

Proficiat aan alle geslaagden en dank aan onze juryleden!

 

IHF Hapkido danexamen mei 2022

Op het dan hapkido danexamen hebben Michael Bellinkx en Iris Cuypers met succes hun zwarte gordel, 1ste dan behaald.

Het examen werd afgenomen door Jan Meybosch, hoofdinstructeur van de Benelux en vertegenwoordiger van de International Hapkido Federation, gevestigd in Zuid-Korea. De International Hapkido Federation heeft de hoogste erkenning van de Koreaanse overheid als officiële Hapkido organsatie. De dandiploma's (zwarte gordels) van de IHF komen in aanmerking voor aanwerving van personeel van veiligheidsinstaties, politie en leger.

Taekwondo danexamen april 2022

Van links naar rechts: Finn Verstrepen, Leon van Loo, Shanay Sadhani, Noemi Gonzalez, Jan Meybosch, Adelina Morel, Evelien van Hoyweghen, Moatassim Azaouaghe, Noor Mbarki

Op zaterdag 30 april behaalden acht leerlingen van Taekwondo DAEHAN  hun zwarte gordel:

Shanay Sadhani, Adelina Morel, Noemi Gonzalez, Evelien van Hoyweghen, Noor Mbarki, Finn Verstrepen, Leon van Loo, en Moatassim Azaouaghe.

Na vele jaren training een welverdiende proficiat aan alle geslaagden.

Van links naar rechts: Finn Verstrepen, Leon van Loo, Shanay Sadhani, Noemi Gonzalez, Jan Meybosch, Adelina Morel, Evelien van Hoyweghen, Moatassim Azaouaghe, Noor Mbarki

Jan Meybosch 8th dan Kukkiwon

Het examen werd afgenomen door Jan Meybosch, 8th Dan, Kukkiwon master & examiner

 

 

 

Hapkido danexamen november 2021

 

Op 27 november hebben de volgende personen met succes hun danexamen hapkido afgelegd:

  • 4de Dan: Wesley Desmet (Jinhwa Musul), Peter Landoy (Jinhwa Musul)
  • 3de Dan: Jim Meerbergen (Hapkido Daehan), Chavez De Muynck (Hapkido Koryo)
  • 2de Dan: Peter Daems (Hapkido Daehan), Anke Desoete (Hapkido Koryo)

 Het examen werd afgenomen door Jan Meybosch, Benelux Bonbujang (hoofinstructeur) voor de International Hapkido Federation, gevestigd in Zuid-Korea.

Van links naar rechts op de foto: Jim Meerbergen,Peter Daems, Peter Landoy, Wesley Desmet, Chavez De Muynck