IHF Hapkido - Hankido - Hankumdo Seminar 2018

Op zondag 11 februari organiseren we het IHF Hapkido Seminar 2018, onder leiding van grootmeester Dosunnim Ko Ju Sik. Grootmeester Ko Ju Sik is 9de Dan Hapkido, Hankido en Hankumdo. Hij is ook Vice-President en technical Director van de International Hapkido Federation in Korea. Als hoofd van het International Education Comittee, geeft hij wereldwijd bijscholingen aan trainers en meesters.

Samen met hem komen er speciaal uit Zuid- Korea nog 6 andere meesters mee van het IHF Demonstration Team. Zij zullen mee les geven op het seminarie, maar zullen ook spectaculaire demonstraties geven. Het seminarie staat open voor alle Hapkido en Taekwondo stijlen en federaties.

Voor meer informatie en inschrijvingen kan je ons contacteren op:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bellen op 0496 55 09 36 en 0495 25 61 64

 IHF Hapkido Seminar 2018

Hankido - Hapkido Yudanja trainingen 2017

Hankido

Op zaterdag 28 januari vond de eerste Hapkido en Hankido Yudanja training plaats. Deze lessen zijn speciaal voor dangraden en trainers die zich verder willen bekwamen in het originele IHF Hapkido en Hankido, zoals het voorgeschreven is vanuit de International HKD Federation in Korea. De lessen worden persoonlijk gegeven door meester Jan Meybosch, hoofdinstructeur van de Benelux en aangesteld door Grandmaster Myung Sung Kwang, president van de International HKD Federation, waarvan het hoofdkwartier gevestigd is in Yong-In, Zuid-Korea.

De maandelijkse IHF Hapkido en Hankido Yudanja trainingen gaan door in de dojang van Taekwondo en Hapkido DAEHAN in Wilrijk. We beoefenen het Hapkido, Hankido en Hankumdo zoals het ontwikkeld werd door de grondlegger, Grandmaster Myung Jae Nam. Momenteel is zijn zoon, grandmaster Myung Sung Kwang president van de International Hapkido Federation in Zuid-Korea. Grandmaster Ko Ju Shik is vice president van de International HKD Federation en tevens een rechtstreekse leerling van wijlen Grandmaster Myung Jae Nam. Meester Jan Meybosch is een rechtstreekse leerling van de grootmeesters Myung Sung Kwang en Ko Ju Shik.

De IHF Benelux onder leiding van Jan Meybosch is de enige organisatie in de Benelux die officiëel erkenning heeft vanuit de International HKD Federation in Korea. Belgische en Nederlandse Hapkido scholen die interesse hebben in het échte IHF Hapkido, Hankido en Hankumdo en officiele erkenning zoeken, kunnen altijd terecht bij meester Jan Meybosch voor meer informatie op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

maandag 8 augustus gesloten wegens Jaarmarkt

Jaarmarkt wilrijk
Op maandag 8 augustus is het jaarmarkt in Wilrijk. Zoals elk jaar worden er veel bezoekers verwacht en zal het verkeer omgeleid worden in het centrum van Wilrijk. Als afsluiter is er 's avonds het vuurwerk. Om die reden zullen we op deze dag nog gesloten zijn. We gaan dus opnieuw open op dinsdag 9 augustus.

           We wensen al onze leden en hun familie nog een prettige zomer!

 

IHF Hankido Seminar in Lyon, France

IHF Hankido Seminar France 2016

Op zaterdag 21 en zondag 22 mei, vond er een Internationale stage Hankido en Hankumdo plaats in Lyon, in Zuid-frankrijk. De stage werd georganiseerd door de Franse Federatie. Wonjangnim Myung Sung Kwang, hoofd van de International Hapkido Federation en grootmeester Ko Ju Shik, technisch directeur IHF waren speciaal uit Korea gekomen om het seminarie te leiden. In totaal waren er 90 deelnemers uit Frankrijk, België, Nederland en Duitsland aanwezig. Benelux Bonbujang Jan Meybosch, IHF hoofdinstructeur van de Benelux, was aanwezig om de grootmeesters te assisteren met de lessen.