Trainingen tot en met 12 jaar toegelaten

Vanaf maandag 16 november worden onze lessen voor kinderen tot en met 12 jaar (geboortejaar 2008 en later) opnieuw opgestart. Voor leden vanaf 13 jaar en ouder is het nog steeds verboden om naar de lessen te komen. Reserveringen voor deze leeftijdsgroepen zijn voorlopig niet nodig. Raadpleeg hier de uurrooster.

Nieuwe Covid-maatregelen vanaf 29/10/2020

Vanaf vandaag 29 oktober, zijn de nieuwe covid-maatregelen van kracht. Alle indoorsporten zijn verboden voor alle leeftijden. Onze lessen voor al onze leeftijdsgroepen zijn opgeschort.

Uurrooster vanaf 1 september 2020

Vanaf dinsdag 1 september gaat onze normale uurrooster opnieuw in. Je kan hem hier raadplegen. Dit is onze originele uurrooster zoals hij was voor het begin van de lockdown.

Blijf steeds denken aan de handhygiëne en respecteer de afstand. Volwassenen trainen voorlopig nog met een mond-neusmasker. Ouders dragen een mond-neusmasker bij het brengen en ophalen van de kinderen en komen niet binnen. Ze zetten de kinderen af en halen ze op aan de buitenpoort.

Opschorting lessen

Gezien de recentste ontwikkelingen en richtlijnen rond Covid-19 melden we met spijt dat er géén trainingen zullen doorgaan vanaf maandag 16/03 t.e.m vrijdag 03/04.

In kader van de sportkampen tijdens de Paasvakantie zullen we jullie verder op de hoogte houden van zodra we meer weten.

Voor meer info rond Covid-19 kan je steeds de website van de FOD Volksgezondheid of de WHO consulteren.

Verzorg jezelf en naasten, tot snel!