Inschrijvingen

Proefles
Als je een proefles wenst te volgen kan je een afspraak maken door te bellen op 0496 55 09 32 of 0495 25 61 64 of een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Welke kledij draag ik op de eerste les?
De eerste les doe je sportieve kledij aan. Een trainingsbroek en T-shirt is het meest geschikt. We trainen op matten, dus op blote voeten. jeansbroek, jurk of andere kledij is niet toegestaan op de les.
  
Wanneer kan ik inschrijven?
Heel het jaar door kan je inschrijven. Je hoeft dus niet te wachten tot januari of september zoals veel mensen denken. Op eender welk moment gedurende het jaar kan je bij ons starten.
 
Hoe kan ik inschrijven?
Als je na de proefles wenst verder te doen, geven we u ter plaatse alle informatie over onze abonnementen en verzekering.
 
Aankoop materiaal
Bij Taekwondo-Hapkido DAEHAN dragen alle leerlingen dezelfde uniformen, goedgekeurde bescherming en oefenwapens. De aankoop van de kledij, beschermingsmateriaal en oefenwapens gebeurt in de club. Kledij met logo's en teksten van andere scholen of gevechtsporten zijn niet toegelaten.